De Monnik Dranken


De Monnik Dranken is een drankengroothandel in Oldenzaal, dit familiebedrijf werd opgericht in 1918. Van het toenmalige kleine bedrijfje is De Monnik Dranken gegroeid tot een nationaal opererende drankengroothandel en importeur, die alom bekend is om het ruime assortiment, de klantvriendelijkheid, de goede service en de betrouwbare diensten. De Monnik Dranken is een professioneel en innovatief familie- en drankenbedrijf met een ziel, waar de klant werkelijk centraal staat.
“De dienstverlening van Loohuis is top. Ze hebben vanaf het begin meegedacht met onze wensen. En we kunnen altijd terecht met vragen.” De groothandel heeft nu een betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit voor lagere maandelijkse kosten. We zijn weer klaar voor de toekomst".
 
Gerard Essink,

Hoofd Verkoop Binnendienst

 

De oude-telefonie oplossing zat aan zijn max en voldeed niet meer aan de wensen. Vooral niet toen De Monnik steeds verder uitbreidde in locaties én in personeel. De groothandel zocht een deskundige partner en één aanspreekpunt voor alle communicatie. Door het leveren van Cloud Telefonie wordt De Monnik Dranken “ontzorgd”.

Met installatie van Cloud Telefonie heeft De Monnik geen eigen telefooncentrale meer nodig, maar telefonieafname per werkplek. Dit zorgt voor hoge bereikbaarheid en flexibiliteit. Cloud Telefonie houdt rekening met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. En medewerkers hebben nu de mogelijkheid om thuis te werken.

De Monnik Dranken is een tevreden klant en klaar voor de toekomst!

http://monnik-dranken.nl
http://www.loohuis.nl

Branche: Groothandel
Aantal werknemers: 85
Geboden oplossing: Cloud Telefonie