Riwald Recycling Beverwijk

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland, 100% recycling is het streven. Riwald Recycling investeert in de toekomst door de inzet van een unieke high-tech granulator in combinatie met een daaraan gekoppelde afvalscheidingsinstallatie. Hierdoor kan praktisch al het vuil dat vrijkomt worden opgewaardeerd voor hergebruik. Dit maakt Riwald Recycling één van de meest innovatieve recyclingbedrijven binnen Europa. Riwald Recycling denkt aan de toekomst. Zij tonen aan dat metaalrecycling ook anders kan. Duurzamer, schoner én professioneler.

"Loohuis adviseert ons hoe we onze doelstellingen kunnen bereiken en komt daarvoor met goede oplossingen" 

Ewald Huzink,
directeur 


Gezien de positieve ervaringen met Milestone in combinatie met Samsung camera's in Almelo, heeft Riwald besloten ook in de nieuwe vestiging in Beverwijk dit systeem toe te passen. Om de grote afstanden tussen de camera's te overbruggen is hier ook door Loohuis Beveiliging en Domotica een compleet glasvezelnetwerk aangelegd in het terrein.


Milestone Systems is een toonaangevende leverancier van Camerabeheerssoftware (VMS). Met deze software is het mogelijk om camera beelden te beheren en te monitoren op diverse apparaten, waarbij je moet denken aan beeldschermen, monitoren, Pc's en Mobiele smartdevices. De XProtect VMS cliënt is gebaseerd op een open platform en werkt met een brede keuze aan camera's van diverse leveranciers (Samsung, Axis ed). Milestone XProtect® VMS is krachtig, betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en heeft zich in meer dan 100.000 installaties over heel de wereld bewezen. Verder heeft Milestone onder andere ook de Husky NVR serie, die hardware met bewakingssoftware van Milestone combineert.


Riwald Recycling is een tevreden klant en klaar voor de toekomst!
http://riwald.nl
http://www.loohuis.nl

Branche: Industrie
Aantal werknemers: 40
Geboden oplossing: Milestone
Glasvezelnetwerk