Missie en Visie

 

Missie

Loohuis Communicatie & IT

Loohuis Communicatie en IT B.V. wil in de regio een hoogwaardige partner zijn voor bedrijven, instellingen die zich zakelijk bezighouden.

Loohuis Communicatie en IT B.V. wil hoogwaardige oplossingen en service bieden, uitsluitend door vakbekwame medewerkers met gebruik maken van hoog aangeschreven leveranciers en wil daarmee een betrouwbare partner zijn die zich op basis van een goede naam en faam in de regionale markt van Noord Oost Nederland verder wil uitbreiden.

Loohuis Beveiliging & Domotica

Loohuis Beveiliging en Domotica B.V. wil een in regionale omgeving een hoogwaardige partner zijn voor bedrijven, instellingen die zich zakelijk bezighouden.

Loohuis Beveiliging en Domotica B.V. richt zich in de vakgebieden domotica en aanleg datanetwerken, als in de vakgebieden voor de elektronische beveiliging op hoogwaardige oplossingen en service, uitsluitend door vakbekwame medewerkers met gebruik maken van hoog aangeschreven leveranciers en wil daarmee een betrouwbare partner zijn die een goede naam en faam in de regionale markt van Noord Oost Nederland verder uitbreidt.

Visie

Bij Loohuis staat de eindgebruiker altijd centraal. U koopt een oplossing die waarde toevoegt aan de bedrijfsdoelstellingen. Bijvoorbeeld een betere bereikbaarheid, een snellere verbinding of een veiliger pand. De eindgebruiker is niet geïnteresseerd in de details van alle technologieën, die wil alleen een systeem dat werkt, gemakkelijk in gebruik is en lage gebruikskosten heeft.

Om voor onze klanten onze hoogstaande kwaliteit te waarborgen laten wij ons jaarlijks certificeren voor o.a. (project)organisatie, vakbekwaamheid, kwaliteit van opgeleverde systemen en oplossingen, service, onderhoud en beheer van deze systemen.