Henry Loohuis neemt BMI 2011 certificaten in ontvangst

Loohuis communicatie en beveiliging heeft, zoals u in een eerder nieuwsbericht heeft gelezen, als een van de eersten in Nederland, de drie officiële bedrijfscertificaten conform de nieuwe CCV regeling behaald.

Henry Loohuis heeft deze certificaten vandaag in ontvangst mogen nemen bij certificeringsinstantie KIWA.

Hier zijn wij zeer trots op! 


BMI 2011 - Ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van brandmeldinstallaties
BMI 2011 - Onderhouden van brandmeldinstallaties
BMI 2011 - PvE opsteller

Op elke niveau binnen onze organisatie zijn gediplomeerde mensen aanwezig die gerechtigd zijn om deze werkzaamheden uit te voeren. Het is zeer belangrijk om een gecertificeerd bedrijf de brandmeldinstallatie te laten verzorgen bij uw organisatie. Deze gecertificeerde bedrijven zijn goed op de hoogte van gemeentelijke wet- en regelgeving. Zij adviseren op basis van hun kennis en ervaring, en installeren brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen (waarin worden ook de eisen van brandweer en verzekeraar zijn opgenomen). 

Bovendien zijn inspecties bij opleveren en onderhouden, door inspectieinstellingen als Loohuis, vele malen goedkoper dan wanneer deze uitgevoerd worden door niet-gecertificeerde installateurs. De kosten voor een verkorte inspectie door Loohuis zijn 10% tot 15% van de prijs van een complete inspectie.

De beveiligingsspecialisten van Loohuis helpen u graag bij het verzorgen van het gehele brandbeveiligingstraject.

Neem gerust contact op voor meer informatie.