Gertjan Verbeek brengt scooter langs bij Loohuis

Donderdagavond 2 oktober om 18.30 uur reed Gert Jan Verbeek, onder het toeziend oog van directeur Henry Loohuis en zijn gezin, een aantal medewerkers, Willem Hoevers van Stichting Kans voor een Kind en Hans Groenendijk van Yamaha Motor Nederland, met de gloednieuwe scooter binnen in de showroom van Loohuis communicatie en beveiliging. De scooter is geheel oranje en voorzien van de handtekening van het huidige Nederlands Elftal.

Dit alles kwam tot stand op de benefietavond van Stichting Kans voor een Kind, gehouden op 11 september jl. bij de Bloemenbeek in De Lutte. Loohuis communicatie en beveiliging werd die avond de trotse eigenaar van de unieke scooter. Als founder van Stichting Kans voor een Kind is Loohuis erg trots op de totale opbrengst van die avond: €111.200,-! Dit bedrag wordt gebruikt om wensen van kinderen uit Twente te vervullen. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, dan wel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Loohuis communicatie en beveiliging heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en is blij dat ze hieraan haar steentje bij kan dragen!


Op de bovenstaande foto ziet u v.l.n.r.: Willem Hoevers (Stichting Kans voor een Kind), Hans Groenendijk (Yamaha Motor Nederland), Henry Loohuis (Loohuis communicatie & beveiliging) en Gertjan Verbeek.