Missie en Visie

 

Missie

Loohuis communicatie en beveiligingen B.V. wil een hoogwaardige partner zijn voor bedrijven en instellingen die zich zakelijk bezighouden. Loohuis richt zich zowel op de vakgebieden tele- en datacommunicatie, als op de vakgebieden voor de elektronische beveiliging op hoogwaardige oplossingen en service. Dit wordt uitsluitend door vakbekwame medewerkers uitgevoerd, gebruikmakend van hoog aangeschreven leveranciers. Loohuis wil daarmee een betrouwbare partner zijn die een goede naam en faam in Nederland verder uitbreidt.

 

Visie

Bij Loohuis communicatie en beveiligingen B.V. staat de eindgebruiker altijd centraal. U koopt een oplossing die waarde toevoegt aan de bedrijfsdoelstellingen. Bijvoorbeeld een betere bereikbaarheid, een snellere verbinding of een veiliger pand. De eindgebruiker is niet geïnteresseerd in de details van alle technologieën, die wil alleen een systeem dat werkt, gemakkelijk in gebruik is en lage gebruikskosten heeft.

Om voor onze klanten onze hoogstaande kwaliteit te waarborgen laten wij ons jaarlijks certificeren voor o.a. (project)organisatie, vakbekwaamheid, kwaliteit van opgeleverde systemen en oplossingen, service, onderhoud en beheer van deze systemen.