WiFi

Onmisbaar voor verbinding met het wereldwijde web, data en spraak

 

WiFi

Met WiFi van Loohuis communicatie & beveiliging maken medewerkers of gasten overal in het pand gebruik van internet. Draadloos, met een mobiele telefoon, tablet of laptop. WiFi zorgt voor gemak, mobiliteit en productiviteit.

Het toenemend gebruik van WiFi en Voice over WiFi (voor data en spraak) maakt het managen en beveiligen van het WiFi-netwerk van groot belang voor ondernemingen in iedere branche. Onze specialisten verrichten voorafgaand aan de implementatie een analyse en WiFi meting waardoor dekking en veiligheid gegarandeerd zijn.

WiFi as a Service - WaaS

Loohuis communicatie & beveiliging installeert WiFi op locatie, maar kan u ook voorzien van WaaS (WiFi as a service). Dit is WiFi uit ‘de Cloud’. Het Loohuis WaaS-programma is een complete, gebruiksklare oplossing voor draadloze LAN's van ondernemingen. Onze benadering richt zich op proactief beheer van uw netwerk voor u. We gebruiken de nieuwste softwaretools om de gezondheid van uw netwerken te bewaken en prestaties te optimaliseren. Onze voornaamste prioriteit is om uw bedrijf op efficiënte en effectieve wijze te laten functioneren. Met WaaS heeft u een perfect draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand zonder investering. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar beheer en onderhoud.

WiFi op school en BYOD

Loohuis communicatie & beveiliging legt onder andere WiFi aan bij scholengemeenschappen, gemeentes, zorginstellingen en in de MKB-sector. Communicatie via WiFi verloopt eenvoudig via de zogenoemde Bring Your Own Device (BYOD)-techniek.

Onze merken zijn Aerohive en Meru.