Loohuis Overheidsconcept

Totaaloplossing overheidsinstellingen

Loohuis levert het overheidsconcept aan overheidsinstellingen als gemeenten, provincies en zelfstandige bestuursorganen. Dit overheidsconcept omvat onder meer de integratie van een brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, personenzoekinstallatie tot WiFi oplossing.

Dienstverlening

Voor overheidsinstellingen is een perfecte dienstverlening aan burgers essentieel. Elke burger moet zo snel en zo goed mogelijk te woord worden gestaan door de juiste persoon.

Vast mobiel integratie

Juist nu fusies plaatsvinden, is het belangrijk de afstand tussen burger en overheid te verkleinen. Door goed ingerichte klantcontactcenters, geïntegreerd met real time inzicht in aanwezigheid, klantgegevens en vast-mobiel integratie is dit mogelijk.

Integreren brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en personenzoekinstallatie

Het integreren van beveiligingssystemen en IT-systemen met  communicatieoplossingen is een meerwaarde voor overheidinstellingen. Zo geeft toegangscontrole informatie over aanwezigheid van medewerkers. Ook is integratie van de inbraakbeveiliging en brandbeveilgiingssystemen mogelijk.

Een merkonafhankelijke, flexibele en betrouwbare oplossing

U beslist welke bestaande of nieuwe hardware wordt gebruikt. Wij maken een betrouwbaar en flexibel geïntegreerd systeem. Merkonafhankelijk en betrouwbaar. 

Ons overheidsconcept omvat

Communicatie Beveiliging IT
Contactcenteroplossingen Inbraakbeveiliging WiFi
Vast mobiel integratie Brandbeveiliging Netwerk
Virtualisatie Camerabeveiliging  
Unified Communications Toegangscontrole  
Private GSM