Loohuis Zorgconcept

 

Totaaloplossing Zorg

Loohuis biedt totaaloplossingen voor ziekenhuizen, zorginstellingen, woon- en zorgcentra en thuiszorgorganisaties. Een zorgconcept op maat.

Langer thuis wonen?

Ook voor mensen die langer thuis willen blijven wonen biedt Loohuis een zorgconcept ofwel totaaloplossing op maat. Van beeldbellen tot skypen, Loohuis maakt het mogelijk.

Innovatieve oplossingen en technieken

Wij streven naar de beste zorg voor de cliënt en tegelijkertijd de beste zorgomstandigheden voor de zorgverlener. Met onze innovatieve oplossingen en technieken creëren wij zorgeloze communicatie, veiligheid, duidelijke informatie en efficiënte dienstverlening. De infrastructuur, applicaties en apparatuur zijn met elkaar te integreren waardoor de productiviteit en veiligheid wordt vergroot. Door onze producten en applicaties geniet de cliënt van zijn of haar gewenste bewegingsvrijheid. Is er een calamiteit? De zorgverleners kunnen direct ingrijpen. Een geruststelling voor alle partijen.

Betaalbare en flexibele inzet van techniek

Met de totaaloplossing van Loohuis kunnen al uw separate systemen werken als één platform. U hoeft niet meer beperkt te blijven tot één product of één merk. Wij integreren alles en leveren daardoor maatwerk. Betaalbare en flexibele inzet van techniek in deze veranderende zorgmarkt.

Integreer uw brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en personenzoekinstallatie

Sta versteld van de oplossingen die Loohuis biedt. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demonstratie.

Ons zorgconcept omvat

Verpleegoproep Communicatie Brandbeveiliging  Applicaties Beveiliging
Verpleegoproepsystemen Telefonie Branddetectie­ Monitoring  Toegangscontrole
Medische alarmen Interactieve berichten Ontruimingsalarmen Rapportage Camerabeveiliging
  Video-intercomsysteem Personenzoekinstallatie Calamiteitenbeheer Zorg app: Langer thuis wonen
        Dwaal- en valdetectie


 

 


 


Technologie & Zorg Academie

Loohuis communicatie & beveiliging is de technische partner van de Technologie & Zorg Academie. Om zorgstudenten beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt en om zorgverleners beter om te leren gaan met nieuwe technieken, is in de ROC-vestiging aan de Wethouder Beversstraat in Enschede een appartement ingericht. Compleet met een keuken, was- en douchemogelijkheden en de meest geavanceerde technologische snufjes. Niets is te gek. Denk aan nieuwe mogelijkheden om cliënten veilig te tillen en te verplaatsen, maar ook aan camera’s, sensoren en mogelijkheden om cliënten op afstand te begeleiden en te ondersteunen via een alarmcentrale. De ruimte, in totaal 320 m2, beschikt over een instructielokaal en een ervaringslokaal waar bewoners, studenten en zorgverleners oefenen en zich vertrouwd maken met al die nieuwe technieken.

Benieuwd naar techniek in de zorg?

Neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding in de Technologie & Zorg Academie. Wij laten zorgorganisaties, zorginstellingen, gemeenten en overige geïnteresseerden graag zien wat de techniek kan betekenen voor de zorg!