Loohuis Schoolconcept

 

Totaaloplossing scholengemeenschappen

Loohuis biedt een zeer betrouwbare totaaloplossing voor scholengemeenschappen. Onze totaaloplossingen omvatten onder meer de integratie van een brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, personenzoekinstallatie tot WiFi meting, hulp bij problemen met WiFi en vast mobiel integratie.

Kwaliteit en professionalisering van onderwijs

Scholengemeenschappen zetten meer dan ooit in op kwaliteit en professionalisering van het onderwijs. Telefonieomgevingen, beveiliging en IT zijn hierbij belangrijke pijlers. Loohuis biedt al deze disciplines in één totaaloplossing aan. Wij weten hoe belangrijk het is om met meerdere locaties samen te werken, hoe complex het is een open uitstraling te hebben, maar ook de veiligheid te waarborgen. En wij weten dat IT een enorme vlucht neemt binnen het onderwijs.

WiFi op school

Met een sneltreinvaart worden laptops, tablets en andere apparaten geïntegreerd binnen het lespakket. WiFi speelt een essentiële rol bij leerlingvolgsystemen, de toepassing van digitale leeromgevingen en toegang voor gasten. Wij zorgen dat het netwerk in staat is een zeer hoge dichtheid van gebruikers gelijktijdig te bedienen en toe te laten.

Separate systemen werken als één platform

Met de totaaloplossing van Loohuis kunnen al uw separate systemen werken als één platform. Product- en merkonafhankelijk. De juiste mensen beschikken op ieder gewenst moment over de juiste informatie. Niet schakelen tussen applicaties, maar gebruik maken van één systeem. Betaalbare en flexibele inzet van techniek door Loohuis.

Ons schoolconcept omvat

Communicatie Beveiliging IT
Callcenteroplossingen Toegangscontrole WiFi op school
Vast mobiel integratie Camerabeveiliging Netwerk
Unified communications Inbraakbeveiliging  
Samenwerken met databases Brandbeveiliging  
Cloud communicatie    

 

Iets voor u?

Vele scholengemeenschappen zijn uitgerust met de totaaloplossing van Loohuis. Laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten voor de beste oplossing voor uw school!