Private GSM


Bedrijven en organisaties vragen steeds vaker om communicatie via één mobiel toestel. Want waarom zou een medewerker beschikken over een vast, mobiel en DECT-toestel en soms ook nog een pieper of portofoon? Dit leidt tot veel beheerskosten en het in de lucht houden van verschillende netwerken. Private GSM wordt vooral ingezet in industriële- en zorgomgevingen.

Geen indoordekking?

De indoor GSM-dekking vormt vaak het probleem. Een operator heeft de verplichting om dekking tot aan de voordeur aan te bieden. Indoor oplossingen via operators zijn daardoor nauwelijks beschikbaar of heel kostbaar. Dit is niet van toepassing bij Private GSM technologie. Met een eigen zendmast in uw gebouw, behoort de moeilijke discussie over indoordekking met een operator tot de verleden tijd.

Alle functionaliteiten in één

De medewerker beschikt met Private GSM (P-GSM) over een eigen privé GSM-netwerk. Doordat de Private GSM-oplossing geïntegreerd wordt met de telefooncentrale en door de intelligente SIP-client- koppeling, beschikt de klant over de vertrouwde (interne) toestelfunctionaliteiten op het GSM-toestel. Bovendien is P-GSM te integreren via IP met alarm-, zorg-, of berichtenservers, waardoor het gebruik van portofoons of piepers overbodig wordt.

Altijd én overal: met één GSM-toestel

Uiteraard bent u buiten het bereik van het GSM-basisstation toch gewoon mobiel bereikbaar via het publieke GSM-netwerk van Vodafone. Uw simkaart “roamt” automatisch tussen het private en publieke netwerk.