Unified Communications

Alle communicatie verloopt eenvoudig en soepel, ongeacht locatie, tijdstip of gebruikte apparatuur.

 

Samenwerking tussen telefooncentrale en PC

Unified Communications (UC) is een samenwerking tussen de telefooncentrale en de computer. Met UC verloopt alle communicatie eenvoudig en soepel, ongeacht locatie, tijdstip of gebruikte apparatuur. U hoeft niet te schakelen tussen schermen, programma‘s, contactenlijsten, e-mailaccounts en overige kanalen die zelfs de eenvoudigste communicatie mogelijk vertragen.

Communiceer slim en adequaat

Medewerkers kiezen zelf het communicatiemiddel waar zij de voorkeur aan geven. Spraak, video, mobiliteit en messaging worden gecombineerd in één eenvoudig beheersbaar platform. Ook flexwerken en thuiswerken realiseert u eenvoudig met UC. U geeft zelf aan waar u gebeld wilt worden: thuis, op de werkplek van een collega of bijvoorbeeld op uw mobiel. Zo communiceert u slimmer en adequater. De samenwerking verbetert en u bent altijd en overal goed bereikbaar.

Van beeldbellen tot Lync integratie

Unified Communications zijn breed inzetbaar. Ieder bedrijf kan profiteren van een standaard- of maatwerkoplossing. Wilt u beeldbellen? Of gebruik maken van Lync integratie? Bepaal zelf de omvang en functionaliteiten van uw systeem. Een UC-oplossing is verkrijgbaar als investering, maar is ook af te nemen als dienst voor een vast bedrag per maand. Wilt u een demonstratie van de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Voordelen van Unified Communications

  • Verbetert de interne en externe communicatie
  • Verhoogt de klantgerichtheid en de kwaliteit van dienstverlening
  • Optimaliseert productiviteit en werksfeer
  • Vergroot omzetkansen
  • Vermindert personeels- en telecommunicatiekosten
  • Vergroot inzicht in organisatie en logistiek
  • Altijd up-to-date zonder extra kosten

 

Mitel, Estos en Lync

Wij werken met Unified Communications oplossingen van Mitel, Estos en Lync.