Loohuis OpMaat: innovatieve oplossingen voor al uw communicatievraagstukken

 

Zakelijke telefonie voor grotere organisaties

Loohuis OpMaat is dé zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties. Grootzakelijke bedrijven waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt. Organisaties in de zorg, overheid en industrie hebben specifieke wensen en stellen vaak hoge eisen. Zij moeten constant de kwaliteit van hun dienstverlening waarborgen en goede bereikbaarheid is essentieel. Voor deze organisaties biedt Loohuis OpMaat dé oplossing. Wij kennen de markt en de mogelijkheden. Onze specialisten bieden advies op maat bij complexe communicatievraagstukken én beheersen de techniek. Vooruitstrevend, slagvaardig en resultaatgericht. Dat is Loohuis OpMaat.

De techniek

Wat werkt het best voor uw organisatie? Een telefooncentrale op locatie, als software op een standaard server? Of een telefooncentrale in een ‘virtuele omgeving’ (via Mitel VMware en Microsoft Hyper V) of een ‘cloud-based’ oplossing? Onze deskundige medewerkers onderscheiden zich met hun klantgerichte en slagvaardige aanpak. Zij geven u een helder advies en maken samen met u de beste keuze voor uw organisatie. Met Loohuis OpMaat bent u zeker van een passende oplossing voor uw organisatie.

Integratie op maat

Loohuis OpMaat integreert databases en bedrijfssoftware. Wij kijken naar de specifieke situatie, werkprocessen en doelen van uw organisatie. Wij geven advies op maat en dragen zorg voor de beste inrichting van uw communicatieomgeving. U verbetert uw interne en externe communicatie bijvoorbeeld door het toepassen van Unified Communications, integratie van de Microsoft Lync of een koppeling met uw CRM- en ERP-applicaties.

Altijd en overal

Met de VAMO-toepassing (vast mobiel integratie) van Loohuis OpMaat gaan uw vaste en mobiele telefoon naadloos in elkaar over. U bent altijd en overal bereikbaar onder één zakelijk nummer; anytime, anyplace, anywhere. U bepaalt zelf wat het beste aansluit bij de eisen en wensen van uw organisatie. Geef uw medewerkers de vrijheid om gebruik te maken van VAMO op hun eigen voorwaarden. VAMO verbetert de kwaliteit van het contact met klanten en collega's aanzienlijk.

Effectief, eenvoudig en kostenbesparend

Maak samenwerken voor uw medewerkers makkelijk met de IT-toepassingen van Loohuis OpMaat. Bellen via vast, mobiel, WiFi as a service of PrivateGSM. Betalen per minuut of onbeperkt bellen en welke verbinding past daarbij. Kies de oplossing die bij u past. Wissel informatie eenvoudig online uit. U bespaart tijd en kosten en verbetert de productiviteit van uw mensen. 

De voordelen van Loohuis OpMaat

  • Specifieke oplossingen voor uw organisatie
  • Altijd en overal bereikbaar door een gegarandeerd betrouwbaar netwerk
  • Efficiënte en effectieve online communicatie
  • Kosten besparend door integratie op maat van telefonie en IT-oplossingen
  • Innovatieve en vooruitstrevende toepassingen
  • Hoge service en persoonlijke aandacht


Meer weten over Cloud telefonie, Microsoft Hyper V, een Wifi meting of Vast mobiel integratie?

Laat u vrijblijvend adviseren over alle innovatie oplossingen die Loohuis OpMaat biedt!