Loohuis Basis: zakelijke telefonie voor eigenwijze ondernemers

 

Cloud telefonie

Eigenwijze ondernemers die hun eigen plan trekken en zelf keuzes maken. Ondernemers die waarde hechten aan vrijheid en onafhankelijkheid en die streven naar het in de markt zetten van de beste producten en diensten. Voor deze ondernemers is er Loohuis Basis. Met Loohuis Basis beschikt u over een voordelige telefonieoplossing in de Cloud. Altijd en overal, zowel vast als mobiel. Flexibel, schaalbaar en transparant. Dat is Loohuis Basis.

Optimale flexibiliteit

Loohuis Basis is gemaakt vóór ondernemers dóór ondernemers. Geen moeilijk gedoe met lange looptijden of formulieren. Alle gebruikers zijn eenvoudig te beheren en alle functionaliteiten zijn eenvoudig aan- en uit te zetten. U betaalt alleen voor wat u écht gebruikt.

Altijd en overal bereikbaar

Loohuis Basis klanten gebruiken met de gratis apps Loohuis Mobiel en Loohuis Desktop de functionaliteiten van hun kantoortelefoon ook mobiel. Met de optie ‘Kantoor op afstand’ bijvoorbeeld heeft u maar één telefoonnummer nodig.

Zelf bereikbaarheid regelen

Een bedrijfsborrel? U regelt zelf uw openingstijden en een aangepaste aankondiging, zodat geen opdracht verloren gaat. Ook stelt u gemakkelijk een ‘automatische receptioniste’ in, waardoor u geen telefoniste nodig heeft. Bellers worden via een keuzemenu doorverbonden.

Optimale vrijheid

Met Loohuis Basis zit u nergens aan vast. Geen contracten of looptijden (behalve bij internetverbindingen en mobiele aansluitingen). In de portal selecteert u zelf hoeveel telefoonnummers en welke diensten u wilt gebruiken. Precies dát wordt in rekening gebracht. Niet meer en niet minder. Gaat een medewerker uit dienst? Dan zet u deze ‘uit’. Deze gebruiker wordt dan ook niet meer gefactureerd. Helemaal opzeggen kan ook, per e-mail. Dan wordt niets meer berekend.

Tijd én kosten besparen

Met Loohuis Basis bespaart u meteen op uw gesprekskosten. Bovendien beschikt u direct over alle tools om efficiënter, productiever en beter bereikbaar te zijn. Zo kunt u zich weer focussen op uw kernactiviteiten.

Voordelen van Loohuis Basis

  • Gegarandeerd betrouwbaar netwerk
  • Alle mogelijkheden van een moderne
  • Lage belkosten
  • Alleen een internet- of breedbandverbinding nodig
  • Schaalbaar van één tot een onbeperkt aantal nummers
  • Snel doorschakelen dankzij handige app
  • Hoge service en persoonlijke aandacht

 

Zijn de oplossingen van Loohuis Basis iets voor u?

Of passen de innovatieve oplossingen van Loohuis OpMaat (met onder meer vast mobiel integratie (VAMO), virtualisatie met Mitel VMware en Microsoft Hyper V en WiFi as as Service) nog beter bij de eisen en wensen van uw organisatie?
Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!