Cloud Communicatie

Loohuis Basis & Loohuis OpMaat. Telefonieoplossingen gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. En een eigen hosted omgeving.

Verzenden van spraak over internet

Cloud communicatie, Telefonie uit de Cloud, Voice over IP of VoIP, Hosted Voip,
Hosted IP-telefonie. Zo maar een greep uit de vele termen die gebruikt worden 
voor één en hetzelfde verschijnsel: bellen over het internet tegen lagere telefoonkosten.

Dit maakt een fysieke telefooncentrale op locatie overbodig. Deze telefooncentrale wordt ondergebracht in de zogeheten ‘cloud’. De telefonieoplossing draait op een server in een beveiligd datacenter waar de temperatuurregeling, beveiliging en back-up voorzieningen optimaal zijn. Loohuis Communicatie & IT heeft een eigen datacenter in Amsterdam waar al vele bedrijven en organisaties naar volle tevredenheid ondergebracht zijn.

Voordelen van Cloud telefonie

Cloud communicatie heeft als grote voordeel dat een investering voor een eigen telefooncentrale niet nodig is. De oplossing wordt per werkplek afgenomen: u bepaalt zelf waarvoor u wel en niet betaalt. Een besparing op uw telefoonkosten! Bovendien hoeft u geen concessies te doen omdat het een schaalbare en flexibele oplossing is die dezelfde mogelijkheden biedt als een telefooncentrale op locatie.

Nog meer voordelen van Cloud communicatie

  • Toekomstvast
  • Meerdere vestigingen en thuiswerkplekken mogelijk
  • Altijd de laatste software versie
  • Op afstand te beheren of aan te passen door Loohuis Communicatie & IT of uzelf
  • Koppeling met CRM-systeem
     

Wij bieden de onderstaande opties voor Cloud communicatie (Mitel Cloud)

  • Loohuis Basis
  • Loohuis Op Maat

‚Äč

Volledig eigen hosted communicatie omgeving

Wij beschikken over eigen uitgebreide Mitel hosted communicatie-omgeving in volledig eigen beheer, waarbij we zelf flexibele contracten kunnen samenstellen. Bovendien zijn we niet afhankelijk van, in faciliteiten beperkte, Broadsoft- of Asterisk-omgeving die door derden beheerd worden en waar alles op de achtergrond over veel verschillende schijven loopt.

Laat u vrijblijvend informeren over de beste oplossing voor uw situatie!