Soorten toegangscontrolesystemen


Welk toegangscontrolesysteem past het best bij uw bedrijf? Dit is afhankelijk van het risico en de gewenste grootte van het systeem.

Standalone toegangscontrolesysteem

Een standalone toegangscontrolesysteem is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw te beveiligen. Het bestaat uit een of twee units die direct zijn aangesloten op een elektrische vergrendeling om de deur te controleren. Medewerkers en bezoekers kunnen worden voorzien van een elektronische kaart of druppel in plaats van sleutels. Als iemand zijn of haar kaart of druppel verliest, wordt deze eenvoudig verwijderd uit het systeem. Voor een overzichtelijke toegangscontrole kan een offline omgeving een uitstekende uitkomst zijn.

Netwerk toegangscontrolesysteem

Met een netwerk toegangscontrolesysteem kan toegang worden verleend op basis van tijd en plaats. Ieder gebruik van een kaart voor toegang tot een gebouw wordt geregistreerd. Vanaf één punt worden alle deuren gecontroleerd, zelfs voor meerdere locaties.
Voor complexe omgevingen met veel verkeer en een continue stroom aan wijzigingen in gebruikers en toegangsrechten is een netwerkomgeving aan te raden.

Welk systeem voor toegangscontrole past bij u?

Laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.